+ 381 22 430 444

info@frigozika.rs

Frigo zika logo
PROIZVODNJA RASHLADNE, TERMIČKE I NEUTRALNE OPREME
HYBRIDTECHNOLOGY

Sklop dizajna i funkcionalnosti

Published 2017-06-01 08:09:09

Pekara, mesara, poslastičarnica... velika konkurencija je danas jedan od najvećih poslovnih izazova koje treba prevazići kako bi Vaš biznis postao uspešan i trajan.

Kako naša firma uspešno posluje više od dve decenije, morali smo da se prilagodjavamo tržištu i konstantno usavršavamo kvalitet naših proizvoda. Poučeni iskustvom iz prošlost i pračenjem trendova na tržištima, kako kod nas, tako i na zapadnim tržištima, gde smo duže od deceniju prisutni, shvatili smo da samo kvalitet izrade (koji je na zavidnom nivou, a koje kvalitete moramo da ispunimo za naše kupce iz Nemačke, Austrije, Švajcarske...) nije jedina bitna stavka u konkurentnosti naših proizvoda. Kako je tržište često prezasićeno, potrebno je istaći se u masi, tu mi nastupamo. Uz pomoć naših dizajnera i arhitekata možemo da Vam predložimo i damo ideje za opremanje poslovnog prostora. Treba znati da u vreme konzumerizma veoma je tačna izreka, da pakovanje prodaje proizvod, a u slučaju HoReCa i maloprodajnog sektora, često dobro osmišljen i upečatljiv poslovni prostor.

Prethodna vest Vesti Sledeća vest

Katalozi

Preuzmi Katalozi Proizvoda Preuzmi Katalozi Katalog 2018/19 Preuzmi Katalozi Vinski katalog Preuzmi Katalozi Katalog 2017 Preuzmi Katalozi Dry Aging Buffalo Katalog