+ 381 22 430 444

info@frigozika.rs

PROIZVODNJA RASHLADNE, TERMIČKE I NEUTRALNE OPREME
HYBRIDTECHNOLOGY
Frigo zika baner

SAVETI PRI OPREMANJU PROFESIONALNE KUHINJE

Otvarate novi ugostiteljski objekat? Opremate kuhinju? U nastavku teksta vam predstavljamo savete koje treba da uzmete u obzir pri  kupovini i opremanju profesionalnih komercijalnih kuhinja.

Visokokvalitetna, efikasna i adekvatna komercijalna kuhinjska oprema ključ je za pomoć kuvarima pri realizaciji kvalitetnog jela i usluge, a pritom i radi boljeg - funkcionalnijeg poslovanja.Što se tiče proizvodnje i usluživanja hrane koja dovodi kupce, skloni smo isključivo davanju zasluga veštom kuvaru i svežini sastojaka koji se koriste. Međutim, iza scene, alati i oprema u kuhinji su podjednako važni. Zamislite da je roštilj neadekvatan ili da kuvar nema odgovarajuće oruđe za rad; u tom scenariju, biće izazov proizvesti kvalitetna jela bez obzira na to koliko vaš kuvar može biti vešt.

Evo nekoliko stvari koje treba uzeti u obzir pri opremanju vaše kuhinje:

1. Komercijalne mašine za pranje posuđa,
2. Propratni probor za izradu i ručavanje,
3. Rashladnu opremu i uređaje,
4. Pećnice, roštilj i šporete,
5. Ventialcioni sistemi, haube.

Imajte na umu da bi sva vaša oprema trebala biti komercijalna zbog profesionalne ugostiteljske proizvodnje hrane i pića.


ODRŽAVANJE I SERVIS UREĐAJA


Uverite se da aparati koje kupujete zadovoljavaju sve bezbednosne standarde, da postoje odgovarajući/profesionalni servisi za redovno održavanje kako bi se produžila trajnost i vek uređajima. Veliku ulogu igraju takođe uređaji sa zaštitnim faktorom prema životnoj sredini, veoma zastupljeni u modernom poslovanju (u ordeđenim sektorima su "eco-friendly" uređaji obavezni, zakonom propisani). Za tu vrstu usluge od velikog je značaja da kontaktirate kompanije sa širokom ponudom, dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji profesionalne kuhinjske opreme poput Frigo Žika, koji vam mogu omogućiti adekvatan servis i usluge kupovine uređaja na jednom mestu.

KUPOVINA I IZBOR ADEKVATNE KUHINJSKE OPREME


Možda ćete takođe želeti da se konsultujete sa našim profesionalnim osobljem, kako biste adekvatno pripremili listu opreme za kupovinu i utvrdili prioritete. Nikada nemojte žuriti sa kupovinom opreme koja vam kasnije možda neće biti potrebna ili je neprikladna. Znajući šta vam je zaista potrebno od početka, možete dugoročno uštedeti novac. Naše iskustvo i industrijski partneri omogućuju nam da vam pomognemo u odabiru odgovarajuće opreme koja odgovara vašem poslovanju i proizvodnji hrane po meri prema specifikacijama dizajna i zadovoljavanju strogih industrijskih standarda.Za dodatne ideje i dizajnerska rešenja kuhinja posetite sajt www.shopdesigning.com na kojem postoji veliki broj primera iz kojih možete pokrenuti preko-potrebnu inspiraciju za ovaj kompleksan posao.
Nadamo se da je ovaj članak bio koristan i želimo vam puno uspeha pri opremanju vašeg objekta.

Prethodna vest Vesti Sledeća vest

Katalozi

Preuzmi Katalozi Proizvoda Preuzmi Katalozi Katalog 2020 Preuzmi Katalozi Vinski katalog Preuzmi Katalozi Katalog 2017 Preuzmi Katalozi Dry Aging Buffalo Katalog