+ 381 22 430 444

info@frigozika.rs

Frigo zika logo
PROIZVODNJA RASHLADNE, TERMIČKE I NEUTRALNE OPREME
HYBRIDTECHNOLOGY

Novosadski sajam 2017.

Published 2017-05-26 14:04:21

Kao i prethodnih godina i ove godine Frigo Žika je učestvovao na najvećem poljoprivrednmo sajmu u Južnoj Evropi, Novosadskom Sajmu.

Naša najstarija sajamska kuća od 13. do 19. maja, je priredila 84. međunarodni poljoprivredni sajam. Na toj manifestaciji, koja je po brojnim pokazateljima među pet najznačajnijih u Evropi, nastupilo je između 1.000 i 1.500 izlagača, koji su predstavili najnovija dostignuća u oblasti poljoprivredne proizvodnje, hrane i pića, poljoprivredne mehanizacije, opreme za prehrambenu industriju, hemijskih i zaštitnih sredstava, organske hrane i pratećih proizvoda i usluga.

Na sajmu su se našle kompanije iz Litvanije, Bugarske, Češke, Italije, Turske, Nemačke, Austrije, Rumunije, Holandije, Ukrajine, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Makedonije, sa Kipra, Kine, Mađarske, Poljske, Indije, Irske, Grčke, Republike Srpske, Crne Gore...

Među njima se našla vodeća kompanija iz Srbije za proizvodnju rashladne, termičke i neutralne opreme "Frigo Zika" doo iz Rume.
Iako je postojalo veliko interesovanje za našim proizvodima više smo se posvetili sebi i svom radnom kolektivu te nam je ovo bila prilika za opuštanje pre kretanja u nove poslovne izazove.

Prethodna vest Vesti Sledeća vest

Katalozi

Preuzmi Katalozi Proizvoda Preuzmi Katalozi Katalog 2018/19 Preuzmi Katalozi Vinski katalog Preuzmi Katalozi Katalog 2017 Preuzmi Katalozi Dry Aging Buffalo Katalog