+ 381 22 430 444

frigozika@eunet.rs

Frigo zika logo
PROIZVODNJA RASHLADNE, TERMIČKE I NEUTRALNE OPREME
HYBRIDTECHNOLOGY

Kompanija

Jedan od vodećih lidera u Evropi u svojoj delatnosti, sa tržišnom orijentacijom i praćenjem svetskih trendova u konstrukciji, ceni i dizajnu proizvoda, uz zadovoljstvo krajnjih korisnika proizvoda.

Kompanija

Počeli smo skromno, porodično pre dvadeset pet godina... Sopstvenim sredstvima, znanjem i velikom verom u uspeh išli smo stalno napred. Sve vreme smo bili svesni odgovornosti da je naš razvoj ujedno i razvoj društvene zajednice kao i boljeg života porodica naših radnika. Stalnim praćenjem tehnološkog razvoja, ulagali smo u nove mašine i edukaciju stručnog kadra. Proizvodni pogoni se nalaze u Rumi na 10000m2 površine i naš radni tim čini 150 zaposlenih. Postali smo najveća kompanija za proizvodnju rashladne, termičke i neutralne opreme u Srbiji po sledećim poslovnim parametrima: 1. Velika lepeza proizvoda koje sami proizvodimo 2. Kvalitet koji stalno unapređujemo 3. Stalno unapređenje dizajna proizvoda po zahtevima tržišta 4. Najveći broj zaposlenih,najveći godišnji promet i najveći izvoz u ovoj proizvodno - metalskoj delatnosti, a koji su u stalnom porastu 6. Likvidnost neopterećena kreditima 7. Proizvodnja i prodaja poluproizvoda: isparivača i kondezatora po LTH tehnologiji koju smo kupili 8. Oceni boniteta u AA klasi Posle toliko godina iza nas i novih generacija iz naše porodice koji se uključuju u poslovanje kompanije , vođeni novim energijama i idejama Idemo zajedno sa vama u budućnost ....... vidimo se !

Politika kvaliteta

„FRIGO ŽIKA” Ruma, je specijalizovano preduzeće za proizvodnju rashladnih i termičkih uređaja, isparivača, kondnezatora i agregata. Menadžment preduzeća “FRIGO ŽIKA” Ruma je u potpunosti opredeljen da preuzima poslove za čije ispunjavanje postoje adekvatne sposobnosti , poštujuci pri tome sve primenjive nacionalne i međunarodne standarde. Mi u preduzeću” FRIGO ŽIKA” Ruma verujemo da je način na koje vodimo poslovanje preduzeća presudan za našu poziciju lidera na tržištu Srbije u proizvodnji rashladnih i termičkih uređaja. Menadžment preduzeća “FRIGO ŽIKA” Ruma je privržen pružanju usluga najvišeg kvaliteta.Naše poslovanje se ogleda u stalnom zadovoljavanju zahteva kupaca vodeći računa o osnovnim principima poslovanja našeg preduzeća i to : 1. Dugogodišnje iskustvo, 2. Kratak rok isporuke proizvoda, 3. Vrhunski kvalitet proizvoda i usluge, 4. Konkurentna cena proizvoda i usluga, 5. Profesionalna tehnička podrška našim kupcima i klijentima. Menadžment preduzeća “FRIGO ŽIKA” Ruma će osigurati da svi zaposleni u potpunosti primenjuju Politiku kvaliteta i HACCP-a ostvarujući poslovne ciljeve kroz svoje poslovanje. Menadžment preduzeća “FRIGO ŽIKA” Ruma će uvek držati korak sa novim tehnologijama i obezbediti adekvatnu obuku celokupnog osoblja u cilju efikasnog obavljanja radnih zadataka. Politika kvaliteta i HACCP-a “FRIGO ŽIKA” Ruma predstavlja okvir za uspostavljanje i preispitivanje ciljeva kvaliteta. Menadžment će periodično preispitivati efikasnost svog QMS-a i svoje ciljeve kvaliteta u cilju osiguranja njihove efikasnosti i kontinualne primenjivosti. “FRIGO ŽIKA” Ruma, zadovoljava zahteve ISO 9001:2008, 14001:2008 i HACCP-a.

Servis i garancija

BRZA I EFIKASNA SERVISNA SLUŽBA JE NAŠA OBAVEZA I VAŠE ZADOVOLJSTVO ! Kompanija „FRIGO ŽIKA“ RUMA se odgovorno i poslovno bavi prodajom gotovih proizvoda i teži stalnom unapređenju kvaliteta svojih proizvoda koje plasira na tržište. Služba kontrole kvaliteta sprovodi kontrolu u svim proizvodnim fazama kao i zvršnu kontrolu poštujući sve procedure standarda koje poseduje naša fabrika. U skladu sa tim kupac uz uređaj koji kupuje dobija uputstvo za održavanje uređaja i garantni list sa garantim rokom u trajanju od 24 meseca. U slučaju reklamacije poizvoda, kupac poziva call centar servisa 022-430-444 U roku od sat vremena se obveštava ovalšćeni serviser koji će pozvati kupca i zakazati dolazaka kod kupca u roku od 24h, radi rešavanja servisne reklamacije. Zadovoljan kupac je naša osnovna obaveza koju ćemo uvek poštovati i u tom pravcu svim kupcima obezbeđujemo rezervne delove i van garantnog roka narednih 10 godina. MI SMO TU ZBOG VAS!

Sertifikati

Uređenost unutrašnje organizacije i stalno unapređenje efikasnosti svih zaposlenih je svakodnevni zadatak koji poštujemo zbog zadovoljnih kupaca koji nam se vraćaju i time potvrđuju da smo na pravom putu. SERTIFIKATI ISO 9001:2008, 14001:2008, HCCP,.. DOPUNSKI POTVRĐUJU KVALITET KOJI VAM NUDIMO

Katalozi

Preuzmi Katalozi Proizvoda Preuzmi Katalozi Vinski katalog Preuzmi Katalozi Katalog 2017