+ 381 22 430 444

info@frigozika.rs

PROIZVODNJA RASHLADNE, TERMIČKE I NEUTRALNE OPREME
HYBRIDTECHNOLOGY
Frigo zika baner

Kompanija

Jedan od vodećih lidera u Evropi u svojoj delatnosti, sa tržišnom orijentacijom i praćenjem svetskih trendova u konstrukciji, ceni i dizajnu proizvoda, uz zadovoljstvo krajnjih korisnika proizvoda.

Kompanija

Počeli smo skromno, porodično pre dvadeset pet godina...
Sopstvenim sredstvima, znanjem i velikom verom u uspeh išli smo stalno napred. Sve vreme smo bili svesni odgovornosti da je naš razvoj ujedno i razvoj društvene zajednice kao i boljeg života porodica naših radnika. Stalnim praćenjem tehnološkog razvoja, ulagali smo u nove mašine i edukaciju stručnog kadra. Proizvodni pogoni se nalaze u Rumi na 10000m2 površine i naš radni tim čini 150 zaposlenih.
Postali smo najveća kompanija za proizvodnju rashladne, termičke i neutralne opreme u Srbiji po sledećim poslovnim parametrima:
1. Velika lepeza proizvoda koje sami proizvodimo
2. Kvalitet koji stalno unapređujemo
3. Stalno unapređenje dizajna proizvoda po zahtevima tržišta
4. Najveći broj zaposlenih,najveći godišnji promet i najveći izvoz u ovoj proizvodno - metalskoj delatnosti, a koji su u stalnom porastu
6. Likvidnost neopterećena kreditima
7. Proizvodnja i prodaja poluproizvoda: isparivača i kondezatora po LTH tehnologiji koju smo kupili
8. Oceni boniteta u AA klasi
Posle toliko godina iza nas i novih generacija iz naše porodice koji se uključuju u poslovanje kompanije , vođeni novim energijama i idejama
Idemo zajedno sa vama u budućnost ....... vidimo se !

Politika kvaliteta

„FRIGO ŽIKA” Ruma, je specijalizovano preduzeće za proizvodnju rashladnih i termičkih uređaja, isparivača, kondnezatora i agregata. Menadžment preduzeća “FRIGO ŽIKA” Ruma je u potpunosti opredeljen da preuzima poslove za čije ispunjavanje postoje adekvatne sposobnosti , poštujuci pri tome sve primenjive nacionalne i međunarodne standarde.
Mi u preduzeću” FRIGO ŽIKA” Ruma verujemo da je način na koje vodimo poslovanje preduzeća presudan za našu poziciju lidera na tržištu Srbije u proizvodnji rashladnih i termičkih uređaja.
Menadžment preduzeća “FRIGO ŽIKA” Ruma je privržen pružanju usluga najvišeg kvaliteta.Naše poslovanje se ogleda u stalnom zadovoljavanju zahteva kupaca vodeći računa o osnovnim principima poslovanja našeg preduzeća i to :
1. Dugogodišnje iskustvo,
2. Kratak rok isporuke proizvoda,
3. Vrhunski kvalitet proizvoda i usluge,
4. Konkurentna cena proizvoda i usluga,
5. Profesionalna tehnička podrška našim kupcima i klijentima.
Menadžment preduzeća “FRIGO ŽIKA” Ruma će osigurati da svi zaposleni u potpunosti primenjuju Politiku kvaliteta i HACCP-a ostvarujući poslovne ciljeve kroz svoje poslovanje.
Menadžment preduzeća “FRIGO ŽIKA” Ruma će uvek držati korak sa novim tehnologijama i obezbediti adekvatnu obuku celokupnog osoblja u cilju efikasnog obavljanja radnih zadataka.
Politika kvaliteta i HACCP-a “FRIGO ŽIKA” Ruma predstavlja okvir za uspostavljanje i preispitivanje ciljeva kvaliteta.
Menadžment će periodično preispitivati efikasnost svog QMS-a i svoje ciljeve kvaliteta u cilju osiguranja njihove efikasnosti i kontinualne primenjivosti.
“FRIGO ŽIKA” Ruma, zadovoljava zahteve ISO 9001:2008, 14001:2008 i HACCP-a.

Servis i garancija

BRZA I EFIKASNA SERVISNA SLUŽBA JE NAŠA OBAVEZA I VAŠE ZADOVOLJSTVO !
Kompanija „FRIGO ŽIKA“ RUMA se odgovorno i poslovno bavi prodajom gotovih proizvoda i teži stalnom unapređenju kvaliteta svojih proizvoda koje plasira na tržište.
Služba kontrole kvaliteta sprovodi kontrolu u svim proizvodnim fazama kao i zvršnu kontrolu poštujući sve procedure standarda koje poseduje naša fabrika.
U skladu sa tim kupac uz uređaj koji kupuje dobija uputstvo za održavanje uređaja i garantni list sa garantim rokom u trajanju od 24 meseca.
U slučaju reklamacije poizvoda, kupac poziva call centar servisa 022-430-444
U roku od sat vremena se obveštava ovalšćeni serviser koji će pozvati kupca i zakazati dolazaka kod kupca u roku od 24h, radi rešavanja servisne reklamacije.
Zadovoljan kupac je naša osnovna obaveza koju ćemo uvek poštovati i u tom pravcu svim kupcima obezbeđujemo rezervne delove i van garantnog roka narednih 10 godina.
MI SMO TU ZBOG VAS!

Sertifikati

Uređenost unutrašnje organizacije i stalno unapređenje efikasnosti svih zaposlenih je svakodnevni zadatak koji poštujemo zbog zadovoljnih kupaca, koji nam se vraćaju i time potvrđuju da smo na pravom putu. SERTIFIKATI ISO 9001:2008, 14001:2008, HCCP... DOPUNSKI POTVRĐUJU KVALITET KOJI VAM NUDIMO

Katalozi

Preuzmi Katalozi Proizvoda Preuzmi Katalozi Katalog 2020 Preuzmi Katalozi Vinski katalog Preuzmi Katalozi Katalog 2017 Preuzmi Katalozi Dry Aging Buffalo Katalog