+ 381 22 430 444

info@frigozika.rs

PROIZVODNJA RASHLADNE, TERMIČKE I NEUTRALNE OPREME
HYBRIDTECHNOLOGY
Frigo zika baner

Frigo Žika u Nemačkoj na sajmu EuroShop

Frigo Žika će, na predstojećem sajmu trgovine i opreme za trgovinu u Diseldorfu, koji se održava od 5-og do 9-og marta, predstaviti svoj proizvodni program i proizvode, koji su u potpunosti dizajnirani i proizvedeni u Srbiji.

Na jednom od najvećih sajmova trgovine i trgovačke opreme Frigo Žika će prvenstveno ponuditi svoje aktuelne i najprodavanjije proizvode i to: -Rashladnu vitrinu MIKI -Vertikalnu rashladnu vitrinu BORA BORA -Modularne komore -kao i mnoge druge proizvode u našoj ponudi.
Kako je danas Frigo Žika lider jugoistočne Evrope u proizvodnji rashladni, termičkih i neutralnih uređaja, želimo i zapadno evropskom tržištu da predstavimo naše proizvodne pogone i uređaje, koje možemo da ponudimo kupcima u Evropi, pri čemu po kvalitetu pariramo najvećim svetskim kompanijama za izradu trgovačke opreme. Celokupnu našu ponudu i proizvode možete pogledati na www.frigozika.rs
Tokom trajanja sajma našim kupcima nudimo popuste na pojedine najprodavanije proizvode. Kontaktirajte nas, nudimo Vam evropski kvalitet po povoljnim cenama.

Prethodna vest Vesti Sledeća vest

Katalozi

Preuzmi Katalozi Proizvoda Preuzmi Katalozi Katalog 2020 Preuzmi Katalozi Vinski katalog Preuzmi Katalozi Katalog 2017 Preuzmi Katalozi Dry Aging Buffalo Katalog