Cannes

Spoj Modernog i Tradicionalnog – Cannes Vitrina

Vitrina Cannes je, spoj modernog I tradicionalnog. Relativno nova vitrina u Frigo Žika ponudi predstavlja idealno tehničko/estetsko rešenje koje se savršeno uklapa u gotovo svaki enterijer.

Inicijalno namenjena za izlaganje svežeg meseca i delikatesa, ova vitrina se pokazala kao idealan izbor i za pekare, mesare, restorane, ketering šopove, barove, poslastičarnice i markete. Budući da se proizvodi u plug-in i remote varijantama.

Cannes display showcase

Takođe, Cannes se proizvodi u tri režima rada:

Hladna vitrina -1/+5°C pri temperaturi od 25°C okoline i 60% relativne vlažnosti vazduha

Topla vitrina +30/+90°C pri temperaturi od 25°C okoline i 60% relativne vlažnosti

Bain Marie vitrina +50/+70°C pri temperaturi od 25°C okoline i 60% relativne vlažnosti

Rashladni sistemi:

REMOTE – R448A/R449A/ CO2
PLUG IN – R455A/R290

Standardne Dužine

937mm

1250mm

1875mm

2500mm

2850mm

Dubina

1040mm

1140mm

 

Visina

1170mm

 

Visina Fronta

550mm

 

Dubina Izložbene Tacne

800m

900mm

 

Radni Sto

250mm

 

 

Karakteristike

Cannes je vitrina koja se sjajno uklapa u tradicionalne i modere enterijere. Prednja maska se izrađuje od drveta (u standardnoj varijanti), ali je moguće da se koriste i drugi materijali poput nerđajućeg čelika ili plastificiranog lima – a boju bira klijent, dok su stranice izrađene od plastificiranog lima, a ravno kaljeno staklo u prednjem delu vitrine.

Ovaj model takođe poseduje samočisteću kondenzacionu jedinicu koja predstavlja jedan od patenata kreiranih od strane Frigo Žika tima. Samočisteća kondenzaciona jedinica pomaže uštedi energije i dužem veku trajanja motora, pritom je veoma tiha i mirnog takta rada. Cannes poseduje i mikroprocesorski regulator temperature i otapanja. Takođe, Cannes ima ugrađen sistem protiv orošavanja stakla i full system controller.

Sistem dinamičkog hlađenja je postavljen ispod izložbene tacne, što održava svežinu namirnica u vitrini (ne isušuje ih), dok je rashladni bunker postavljen sa zadnje strane. Kompletna unutrašnjost je izrađena od nerđajućeg čelika.

U varijanti uređaja sa izdvojenim agregatom (remote), Cannes poseduje termoekspanzivni ventil na isparivaču.  Led rasveta je ugrađena unutar izložbenog dela – bela za delikatese i roza za sveže meso. Ovaj uređaj radi na naponu 230V/50Hz. Radni pult sa zadnje strane uređaja je izuzetno zgodan za sečenje, pripremu i pakovanje kupljenih namirnica.

Cannes 

Kao dodatne opcije uz ovaj uređaj je moguće dostaviti kasa pult u dizajnu vitrine, takođe je moguže da prednja maska bude kao na France vitrini. Naravno, opcije dodavanja pleksiglas pregrada i specijalnih modifikacija za potrebe klijenata su uvek moguće.

Kontaktirajte naš komercijani tim putem telefona +381 22 430 444 i saznajte više o kompletnim enterijerskim rešenjima.