Ro Cake Novi Proizvod

Savršena vitrina za poslastičarnice – Ro Cake

Ro Cake je model vertikalne rashladne vitrine koja je već godinama unazad deo naše ponude, ali je nedavno doživela renovaciju, dobila unapređeni sistem hlađenja, kao i novo „ruho“ – još moderniji dizajn.

Za koje delatnosti je ova vitrina podobna, koje su inovacije uvedene i u kojim dimenzijama je ista dostupna pročitajte u nastavku teksta.

Ro Cake Vitrina

Ovaj tip vitrine je inicijalno zamišljen za izlaganje torti i kolača, što je čini savršeno pogodnom za poslastičarnice, pekare u kojima se služi i slatki program, restorane, kafiće i koncept barove. Uz to, moguće je koristiti je za izlaganje pića i mlečnih proizvoda, što implicira da je ovaj uređaj isto tako pogodan za manje markete ili specifične sekcije supermarketa.

Budući da je ovo vitrina jednostavnog, minimalističkog, a nadasve modernog dizajna, proizvodi izloženi u istoj su jasno vidljivi sa gotovo svih strana, jer su stranice otvorene (providno staklo na vratima i stranicama).

Ro Cake vitrina se proizvodi u dva osnovna dizajna: inox (nerđajući čelik, boja metala) i sa plastificiranim limom kao spoljnom maskom koja se izraditi u boji po zahtevu klijenta.

Uređaj poseduje termoizolaciona vrata proizvedena u našem pogonu (Savabien, Inđija), što uređaj čini izuzetno energetski efikasnim, sa postojanom temperaturom – ujednačenom potrošnjom i minimalnim gubicima energije/rasipanjem hladnog vazduha.

Ova vitrina radi na rashladnom sistemu baziranom na freonu R290a, što uređaj svrstava u grupaciju „eco-friendly“ i prilagođenu svim modernim evropskim standardima.

Ro Cake rashladna vitrina se proizvodi kao plug in uređaj, što znači da je agregat ugrađen u sam uređaj. Na ovaj način je mobilnost ove vitrine na izuzetno visokom nivou i čini istu lako uklopljivom u gotovo svaki prostor.

Dimenzije Uređaja i Temperaturni Režim

Osnovne dimenzije ove vitrine su: 600x725x2003mm
Zapremina: 460L
Rashladni sistem: Freon 290a
Temperaturni režim: 2°C/ 5°C pri temperaturi od 25°C okoline i 60% relativne vlažnosti vazduha

Ro Cake će uskoro biti dostupan i u drugim gabaritima.

Ukoliko želite da saznate više o ovom modelu i našoj širokoj ponudi, posetite: www.frigozika.rs.