Samouslužne Linije

Gde se koriste samouslužne linije?

Samouslužne linije predstavljaju idealna rešenja za samouslužne hotelske restorane, ketering sale, kantine za ručavanje, studentske menze i slične objekte.

Nudimo širok asortiman modela i mogućnost modifikacija/dizajniranja linija spram potreba objekta i zahteva naših kupaca.

Sve linije su visoko energetski efikasne i sadrže sve neophodne EU sertifikate.

Temperaturni Režimi

Samouslužne linije se proizvode u različitim temperaturnim režimima, a često je to kombinacija segmenata koji rade u različitim temperaturnim režimima. U zvaisnosti od hrane koja se poslužuje, segmenti mogu biti topli (Bain Marie 30-60°C) – za posluživanje toplih jela/peciva, hladni (2-5°C) – za posluživanje delikatesa i kolača/torti, neutralni (sobna temepratura).

 

Dimenzije Linija

Dimenzije i tipovi segmenata se kreiraju u dogovoru sa kupcem, spram potreba i veličine objekta.

NAŠI PROJEKTI