SAZNAJTE VIŠE O NAMA

O GRUPACIJI FRIGO ŽIKA DOO

Frigo Zika

Frigo Žika doo Ruma

„FRIGO ŽIKA” Ruma, je specijalizovano preduzeće za proizvodnju rashladnih i termičkih uređaja, isparivača, kondnezatora i agregata. Menadžment preduzeća “FRIGO ŽIKA” Ruma je u potpunosti opredeljen da preuzima poslove za čije ispunjavanje postoje adekvatne sposobnosti , poštujuci pri tome sve primenjive nacionalne i međunarodne standarde.
Mi u preduzeću” FRIGO ŽIKA” Ruma verujemo da je način na koje vodimo poslovanje preduzeća presudan za našu poziciju lidera na tržištu Srbije u proizvodnji rashladnih i termičkih uređaja.
Menadžment preduzeća “FRIGO ŽIKA” Ruma je privržen pružanju usluga najvišeg kvaliteta.Naše poslovanje se ogleda u stalnom zadovoljavanju zahteva kupaca vodeći računa o osnovnim principima poslovanja našeg preduzeća i to :
1. Dugogodišnje iskustvo,
2. Kratak rok isporuke proizvoda,
3. Vrhunski kvalitet proizvoda i usluge,
4. Konkurentna cena proizvoda i usluga,
5. Profesionalna tehnička podrška našim kupcima i klijentima.
Menadžment preduzeća “FRIGO ŽIKA” Ruma će osigurati da svi zaposleni u potpunosti primenjuju Politiku kvaliteta i HACCP-a ostvarujući poslovne ciljeve kroz svoje poslovanje.
Menadžment preduzeća “FRIGO ŽIKA” Ruma će uvek držati korak sa novim tehnologijama i obezbediti adekvatnu obuku celokupnog osoblja u cilju efikasnog obavljanja radnih zadataka.
Politika kvaliteta i HACCP-a “FRIGO ŽIKA” Ruma predstavlja okvir za uspostavljanje i preispitivanje ciljeva kvaliteta.
Menadžment će periodično preispitivati efikasnost svog QMS-a i svoje ciljeve kvaliteta u cilju osiguranja njihove efikasnosti i kontinualne primenjivosti.
“FRIGO ŽIKA” Ruma, zadovoljava zahteve ISO 9001:2008, 14001:2008 i HACCP-a.

Frigo Zika Production Facility
Frigo Zika Production Facility
Savabien Production Facility

SAVABIEN -Surčin

Površina postrojenja: 5.500m2
Automatizovana proizvodna linija za izolacione staklene jedinice svetski poznate austrijske kompanije LISEC
Proizvodni kapaciteti od 800 jedinica (~800m2) u osmočasovnoj smeni
Sve vrste obrade stakla (brušenje, bušenje, peski ranje, fazetiranje, laminiranje, kaljenje, itd.)

SAVABIEN kompanija obrađuje sve vrste jedno strukih stakala i proizvodi sve vrste termopaketa (dvoslojni, troslojni). Koristimo i primenjujemo sve vrste lajsni koje se obrađuju na automatskom stolu za savijanje (aluminijumske, PVC lajsne sa poboljšanom termikom tzv. warm edge…).

Takođe, proizvodimo i sve vrste fasadnih stakala, sa i bez prepusta i posedujemo Dow Corning-ov sertifikat za strukturalno „zalivanje“ staklenog panela.
Na automatskoj liniji za proizvodnju termoizolacionih stakala možemo da proizvedemo termopaket dimenzija od 185x350mm do 4500x2700mm.
Laminiranjem proizvodimo višeslojna laminirana stakla različitih kompozicija i debljina maksimalnih dimenzija 1900x2800mm.
Izrađujemo i sve vrste pancirnih višeslojnih stakala kao i stakla presvučena antivandal folijom (npr.za iz loge radnji). Nivo zaštite stakala sa antivandal folijom od 100 mikrona je P7B odnosno po BS EN356 P8B ili preko 70 udaraca sekirom do totalnog probijanja folije i stakla.
Pogon u Surčinu je ponosni korisnik mašina za obradu stakla renomiranog svetskog brenda – Lisec.

Savabien Factory
Lisec
Surcin i Indjija

SAVABIEN -Inđija

Površina postrojenja: 4.300m2. Automatizovana proizvodna linija za aluminijumske konstrukcije renomiranog nemačkog proizvođača Elumatec. Proizvodni kapaciteti od 120 jedinica u osmočasovnoj smeniObrada aluminijuma i PVC profila (kao i profila drvo-aluminijum i aluminijum-drvo)Jedinstveni CIM koncept proizvodnje
Najsavremeniji softverski alati (PrefSuite, Orgadata, Elusoft, itd.)

Pogon u Inđiji je namenjen za izradu aluminijumske stolarije vrhunskog kvaliteta, bilo prozora, vrata, elemenata fasada ili eneterijera. U procesu proizvodnje se primenjuju najstroža evropska pravila i norme, počev od nabavke visokokvalitetnih sirovina do završne kontrole kvaliteta finalnog proizvoda.

Vrhunska tehnologija i materijali, posvećeni i stručni ljudi čine da svaki naš proizvod bude kvalitetan,siguran i bezbedan.

U mogućnosti smo da odgovorimo na sve zahteve moderne arhitekture i da u našem pogonu izradimo sve tipove aluminijumskih fasada i stolarije u saradnji sa renomiranim proizvođačima aluminijumskih profila.

Pored klasičnih, polustrukturalnih i strukturalnih AL zid zavesa, posedujemo i iskustvo u izvođenju ventilisanih fasada – od kompozitnih AL panela (npr. etalbond, alukobond.) i pločastih materijala (trespa, fundermax, parklex), do obloga od granitne keramike i keramičkih ploča.

U svim fazama izvođenja projekta insistiramo na preciznosti i tačnosti, kako u pogledu funkcionalnosti i kvalitetu izvedenih radova, tako i u poštovanju zahtevanih rokova.

Pogon u Surčinu je ponosni korisnik mašina za obradu aluminijuma renomiranog svetskog brenda – Elumatec.

savabien elumatec
savabien prozori