+ 381 22 430 444

info@frigozika.rs

PRODUCTION OF REFRIGERATION, THERMAL AND NEUTRAL EQUIPMENT
HYBRIDTECHNOLOGY
Frigo zika baner
Barik brown

BARIK, BORSZEKRÉNY MINDEN FAJTA BORHOZ!

KÉT KÜLÖNBÖZŐ HŐMÉRSÉKLET

Régen, bortartásra kifejezetten a hagyományos borpincéket használták. Manapság, a minőségi tárolás és felszolgálás érdekében itt vannak a BARIK borszekrények. Borpincénél többet alkottunk. A Barik borszekrények teljesen légkondicionáltak, könnyűek és tökéletesen beilleszkednek minden környezetbe, mindamellett nedvességgel szemben is védelmet is biztosítanak.

Állandó hőmérséklet: Felejtse el páratartalom és a hirtelen hőmérsékletváltozás idézte problémákat. A Barik borszekrényben, a hőmérséklet mindig állandó lesz, a pontos hőmérsékletszabályozó rendszernek valamint a kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően.

Légkeverés: A folyamatos levegőáramlásnak köszönhetően, elfelejtheti a kellemetlen szagokat és penészt.

Anti vibrációs rendszer: Bortárolás közben a nem kívánt rezgések tönkretehetik a bort, mivel megakadályozhatják az ülepedést.
Ezért a cégünk által beépített kompresszorok, speciális, nem kívánt vibrációktól védő rezgéscsillapítókkal van felszerelve.

UV sugárzás védelem: A borokat fénytől védett helyen kell tárolni a minőség megőrzéséhez. A speciális, UV szűrő réteggel ellátott üvegeknek köszönhetően borszekrényeinkben a palackok megtekinthetőek, a minőségromlás veszélye nélkül.

Hossz without side Side vastagság Mélység mm Magasság mm
600 640 1900

Hőmérséklet

*

További információ

Hasonló termékek

Katalógusok