ECO FRIENDLY SLIDER

ZAŠTITA ŽIVOTNE SREDINE

Svest o negativnom uticaju moderne industrije i hiperprodukcije na našu planetu je drastično podignuta tokom prethodnih par godina, kako kod potrošača, tako i proizvođača.
Stoga sve više i više kompanija prolazi načine kako da adaptira svoje proizvode novonstalim, rigoroznim standardima i zahtevima tržišta. U procesu adaptacije, neke kompanije uspevaju lakše, neke teže.

Već godinama unazad, kompanija Frigo Žika nastoji da proizvodi što kvalitetnije, dugovečnije i energetski efikasnije uređaje; razvojem inovativnih rešenja i unapređivanjem proizvodne tehnologije. Stoga, adaptacija proizvodnje i prelazak na „zelenu“ tehnologiju nije predstavljao veći problem za ovu kompaniju.

Dugovečnost, Energetska Efikasnost I Ušteda Električne Energije

Frigo Žika uređaji beleže i do 70% uštede električne energije u odnosu na staru tehnologiju. Svi rashladni uređaji su opremljeni samočistećim kondenzacionim jedinicama koje produžavaju vek trajanja naših uređaja (širom naše države u mnogim manjim mesarama i trgovinskim objektima možete naići na Frigo Žika uređaje koji su proizvedeni još 90ih godina prošlog veka). Svi uređaji koriste najsavremeniju rashladnu tehnologiju baziranu na freonima R448A/R449A/R290/ R455A koji su odobreni od strane Evropske unije.

Takođe, naši uređaji su opremljeni najkvalitetnijim termoizolacionim vratima koja imaju vrhunske performanse i minimalne gubitke električne energije gde se stvara znatna ušteda električne energije.

ECO FRENDLY SLIKA

Standardizacija I Kontrola Kvaliteta

Svi naši uređaji su izrađeni tako da odgovaraju standardima zemalja gde se izvoze. Razvijena mreža distributera širom sveta nam omogućava direktan uvid u izmene, kao i standarde svakog od tržišta gde smo prisutni. Najsavremenija tehnologija kao i stručni tehničko-razvojni tim, nam omogućavaju da izradimo  i uspešno testiramo svaki od uređaja, bez obzira na standard kojem se prilagođavamo.