Bakeoff Retail

Bake Off – Moderna i Visoko Funkcionalna Pekarska Vitrina

Bake Off predstavlja jedan od najatraktivnijih i najpopularnijih modela u Frigo Žika ponudi. Ovaj moderni model pekarske vitrine se može videti u mnogim pekarama i supermaketima širom Srbije, regiona Balkana kao i u marketima širom Francuske i Nemačke.

Bake Off može biti izrađen sa agregatom unutar uređaja (plug-in) ili bez agregata (remote – agregat se nalazi van uređaja). Izuzetne funkcionalnosti, modernog dizajna, proizvodi se u tri radna režima – topla, neutralna i hladna vitrina. Više o ovom modelu pekarske vitrine saznajte u nastavku teksta.

Šta je Bake Off Pekarska Vitrina?

Bake Off je modularna, samouslužna vitrina koja je pogodna za modifikacije spram potreba pekare/supermarketa, ovo je vitrina sa ugrađenim sistemom automatskog zatvaranja. Automatski sistem zatvaranja vrata predstavlja sistem sa ugrađenim amortizerima pomoću kojih se vrata automatski zatvaraju nakon što je kupac uzeo željene stavke iz vitrine. Vrata su izrađena od pleksiglasa sa ručkom, a postavljena su sa strane kupca.


Kao što smo pomenuli; Bake Off je modularna vitrina i lako je prilagodljiva potrebama klijenta, izuzetno je laka za modifikaciju i izrađjuje se od više segmenata (segment za topla peciva/segment za bagete i pecivo (neutralni režim rada) i segment za hleb).

Primeri aranžiranja segmenata Bake Off koncept vitrine:
– segment za hled (neutralni režim rada) + sistem polica za razna peciva sa policama (topla vitrina)
– dupli segment za hleb/bagete (neutralni režim rada) + sistem polica za peciva (topla vitrina)

Dimenzije uređaja:

Standardne dužine500mm1000mm1500mm
Dubina950mm 
Visina1710mm
Dubina izložbene tacne690mm

Segmenti su postavljeni na klizačima, stoga je dopuna robe izuzetno jednostavna, kao i samo čišćenje vitrine. Uz svaki model ove vitrine dolazi i visoko kvalitetna hvataljka od nerđajućeg čelika sa gumenim nastavcima.

Više o našim uređajima za pekare saznajte klikom na ovaj link: Frigo Žika vitrine za pekare.